4 augusti 2014

Vem tar chansen?

Vem blir säsongens utropstecken, överraskning, genombrottsman?

Under den kommande månaden, fram till seriepremiären, står dörren öppen. Öppen för hugade spekulanter. Alla som vill vara med kommer att få sina chanser. Frågan är bara vem, eller vilka, som tar den? Vad jag syftar på är givetvis de spelare som just nu bjuds armbågen och får träna med A-laget. Unga spelare med ambitioner. Spelare som under förra säsongen fick göra enstaka inhopp och/eller rent av var utlånade till en lägre division. Det är nu det gäller. 

Så frågan kvarstår. Vilka spelare tar chansen för att få finnas med på isen när serien väl startar. Ta en ordinarie tröja. Vara med på resan som kan sluta med SHL!

Minns att den säsong vi gick upp till Elitserien så fanns det åtta(8) spelaren i truppen som var juniorer! Unga och äregiriga spelare som gick in och körde skiten både ur sig själv och motståndarna i varje byte. Match efter match. Nämner bara ett namn här och nu: Patrik Juhlin

Det gick rätt hygglig för Patrik senare i karriären med spel både i NHL, Tre Kronor och Tyskland, innan han återvände till moderklubben säsongen 2004-2005. 

Så den fråga bloggen ställer nu blir därmed: - Vilken ung spelare i truppen kommer bli denna säsongs Patrik Juhlin?


Aspiranter till denna titel:
M Linnarud
H Larsson
M Bromé
M Fryklund
K Weiskog
O Pettersson
L Svedlund
C Mastomäki



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar