23 juli 2014

Lite smått...

Såg ett inlägg på Gurburken där en skribent 'efterlyste' att undertecknad skulle dra sitt strå till stacken. Enligt skribenten ifråga är jag troligtvis  ingen 'riktig' supporter då mitt namn inte finns med på listan över personer som skänkt pengar till insamlingen...

Säger så här: - Man behöver inte skylta med sitt namn för att bidra!


Skribenten ifråga hade dessutom, för att skapa tyngd åt sitt argument, hittat något jag skrev på twitter för flera månader sedan.

Säger så här: - Det är inte alltid att IRONI uppfattas på samma sätt av alla!

För övrigt förstår jag inte varför inlägget skrevs överhuvudtaget? Finns sannolikt ca: 100 000 Västeråsare som INTE bidragit till insamlingen. Det är ett STÖRRE problem...

--------------

Trots att vi just nu upplever en fantastisk period av riktig sommarvärme kommer säsongen sakta krypande och pockar allt mer på vår uppmärksamhet. Jag har fått förfrågningar från supportrar om mina förhoppningar på kommande säsong. Det är både egna och andras supportrar som är lite nyfikna. Som om jag vet bättre än någon annan? Det kan iofs bero på det faktum att jag inte brukar vara direkt blyg med mina tankar, funderingar, eller antaganden.

En sak kan jag slå fast och det är att denna säsong blir speciell. Tänker främst på de tillfälliga omständigheter som gäller för uppflyttning. En ordning som bara finns just denna säsong som får ses som en övergång till något mer permanent. Enligt mångas uppfattning är denna säsong 'sista chansen' för lagen i hockeyallsvenskan att ta steget upp till SHL. Så illa är det nog inte men visst fog finns det för resonemanget.

Som bekant ska SHL utökas med två lag efter denna säsong. Det innebär att två lag från hockeyallsvenskan ska upp. Jag tänker inte närmare gå in på alla detaljer i denna tillfälliga nyordning utan nöjer mig med konstaterandet att det vore angenämt att komma etta eller tvåa i årets serie.

Läser man runt lite på olika sociala medier finns det en gemensam nämnare bland våra supportar. De allra flesta tycker det saknas några spelartyper. Så tycker även vår sportchef. Enligt mig behöver vi rekrytera ännu en stabil defensiv back samt gärna en lite tyngre, elakare, forward. Hur det blir med den saken står skrivet i stjärnorna för stunden. Viljan att rekrytera står i direkt proportion till förmågan att betala. Med andra ord behövs det säkerligen rätt mycket flis för att knyta till sig ännu lite mer välbehövlig spets.

Pratade under kvällen med en spelare ur truppen som sa sig vara redo för den nya säsongen. Testvärdena var bättre än någonsin och känslan inför säsongen på topp. Annat är kanske inte att vänta men alltid roligt med positiva tankar..

Se där! Ett inlägg mitt i sommaren trots att det ännu är en bit kvar till första ispasset.....









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar